Żywnościowe zaplecze regionu

A A A Pdf Print16x16 Mail16x16
Napisano dnia: 2018-04-05 12:29:47
Ostatnia aktualizacja dnia: 2018-06-13 14:15:11
KŁODZKO. Subregion ziemi kłodzkiej idealnie wpisuje się w program pn. Dolny Śląsk – Zielona dolina żywności i zdrowia”. Nie jest jeszcze na tyle skażony przez przemysł, aby nie myśleć o wykorzystaniu jego potencjału dla produkcji rolniczej pozbawionej chemii. 
 

O możliwościach rozwoju hodowli bydła i upraw roślinnych w kontekście założeń tego programu rozmawiano dzisiaj podczas spotkania w starostwie kłodzkim m.in. z udziałem naukowców z Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu i samorządowców.

(mb)

Foto SP Kłodzko

Tagi

Komentarze:
Brak komentarzy.
Dodaj komentarz
  • Studio27
  • Hover-dkl
  • Kotlina-dkl
  • 18741178_1693390047637392_1853228814_n
  • DKL_Luk

najnowsze artykuły

Mini_pt-tecza3
Czwartek, 2018-09-20
List_mini_pt-fantazja2
Czwartek, 2018-09-20
List_mini_pt-grzybomania1
Czwartek, 2018-09-20
List_mini_pt-silownia
Czwartek, 2018-09-20
List_mini_pt-przedszkolny0
Czwartek, 2018-09-20
List_mini_pt-obywatele2
Środa, 2018-09-19
List_mini_pt-organy0
Środa, 2018-09-19
List_mini_pt-nartorolki0
Środa, 2018-09-19
List_mini_pt-zborowski0
Wtorek, 2018-09-18
List_mini_pt-konie
Wtorek, 2018-09-18
polecamy

 





ZapiszZapiszZapiszZapiszZapiszZapiszZapiszZapiszZapiszZapisz