Żywnościowe zaplecze regionu

A A A Pdf Print16x16 Mail16x16
Napisano dnia: 2018-04-05 12:29:47
KŁODZKO. Subregion ziemi kłodzkiej idealnie wpisuje się w program pn. Dolny Śląsk – Zielona dolina żywności i zdrowia”. Nie jest jeszcze na tyle skażony przez przemysł, aby nie myśleć o wykorzystaniu jego potencjału dla produkcji rolniczej pozbawionej chemii. 
 

O możliwościach rozwoju hodowli bydła i upraw roślinnych w kontekście założeń tego programu rozmawiano dzisiaj podczas spotkania w starostwie kłodzkim m.in. z udziałem naukowców z Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu i samorządowców.

(mb)

Foto SP Kłodzko

Tagi

Komentarze:
Brak komentarzy.
Dodaj komentarz
  • Studio27
  • Hover-dkl
  • Kotlina-dkl
  • Ms-auto
  • 43622177_1952010061557016_8401772792021778432_n
  • Lukasz-dkl24

najnowsze artykuły

Mini_pt-podroznik0
Wtorek, 2019-06-18
List_mini_pt-pacan2
Poniedziałek, 2019-06-17
List_mini_pt-nachod0
Poniedziałek, 2019-06-17
List_mini_pt-zbigniew
Poniedziałek, 2019-06-17
List_mini_pt-miodne0
Niedziela, 2019-06-16
List_mini_pt-szachy1
Niedziela, 2019-06-16
List_mini_pt-prad3
Niedziela, 2019-06-16
List_mini_pt-kartuzy0
Sobota, 2019-06-15
List_mini_pt-jaszkoq0
Sobota, 2019-06-15
List_mini_pt-olimp0
Sobota, 2019-06-15
polecamy








ZapiszZapiszZapiszZapiszZapiszZapiszZapiszZapiszZapiszZapisz